Opsætning af SMTP server

Vi tilbyder nu GRATIS SMTP (udgående mail) som en del af alle webhoteller udover DotHotel.

For at benytte vores SMTP server skal din SMTP server stå til: smtp.dothost.dk i dit mailprogram.

Du benytter samme brugernavn og kode til SMTP som du gør til IMAP4/POP3.

Da nogen firewalls er lukket for port 25 som er normal SMTP port har vi ligeledes følgende porte åbne som kan benyttes:
25 (standard)
443 (normal trafik)
10025 (normal trafik)
465 (krypteret trafik - SSL/TLS)
DotHost    |    Apeldoorn Allé 15    |    2791 Dragør    |    CVR: 2700 4229    |    Telefon: 7070 2979    |    E-Mail: adm@dothost.dk